Menu

Fy fy det må man ikke

Safia Aoudes TFS-kritisk Collage som hun udgav på sin blog.

Trykkefrihedsselskabet vil gerne udstille hån af afrikanere,muslimer og jøder. Men forfølger dem som håner Trykkefrihedsselskabet.

De små blege fra Kældermenneskeselskabet - også kendt som Trykkefrihedsselskabet er atter sprunget ud som formidler af racistisk agitation. Denne gang er agitationen forklædt som svensk gadekunst.

Det er Katrine Winkel Holm datter af den indvandrings/ muslimskfjendske og  jødedomskritiske politiker og præst Søren Krarup, der er primusmotor bag udstillingen af El-skabs Collager lavet af den svenske racist og Nipster Dan Park

Og æblet falder ikke langt fra stammen når talen falder på krænkelser af ikke-kristne og ikke-vestlige minoritetsgrupper.


"Er det ikke fantastisk, at et kristent menneske siger, at det at være imod jødedommen skulle være noget forkert? Hvis ikke det er det, hun selv er, så er hun da mildest talt en afsporet kristen. Hvad står der i den første artikel i vores lutherske bekendelse? Der står, at jøderne er kættere, som man som kristen skal vende sig imod,"
Citat: Søren Krarup til JP.

http://www.modspil.dk/politik/s_ren_krarup__h_dersbevisning_at_blive_kaldt_antisemit.html

Søren Krarup genudgav for et snes år siden det protestantiske racistiske smæderskrift Om Jøderne og deres løgne. Smæderskriftet skrevet af protestantismens grundlægger Martin Luther regnes for at være et af de værste antisemitske skrifter i verden.

Faktisk er Søren Krarup kun nummer to i Danmark, som har udgivet dettte smæderskrift. Nummer et på udgiverlisten er danske nynazister.

http://modkraft.dk/node/5442

Her i 2014 er det så hans datters tur til at springe den racistiske lydmur og vise hænge afrikanerer frem.

Katrine Winkel Holm siger at Trykkefrihedsselskabets udstilling, er et slag for ytringsfriheden, for den stakkels Nipsterkunstner Dan Park (Nipster er en forkortelse for nynazister som har kastet sig over Hipsterkulturen) er jo forfulgt i sit hjemland Sverige.

Mange kunstkendere har udtalt at Dan Parks infantile plakater intet med kunst har at gøre, de er blot små dråber af malurt der drypper ind i den svenske samfundsdebat.

Dan Park skaber antisemitisk, antimuslimsk og klassisk racistisk agitation og klasker dem op i offentligheden på El skabe - der hvor hunde pisser.

Svenskerne gider ikke at se på den slags racisme. Sverige er et frit og demokratisk land hvor alle skal kunne færdes frit uden at få smasket lovprisning af terroristen Anders Breivik eller de racistiske slavejer ord NIGGER i hovedet.

Eller hvad med Heile vinduer på ruten til den jødiske Synagog ?

Eller hvad med små farverige dåser med nazisternes ynglingsgift Zyklon B ? Alt sammen noget Dan Park har beriget Malmøes gader med.

Hvorfor skal det kun være negerflødebollen og de hængte afrikanere som danskerne skal grine af ?

Nå ja svaret er at det skal vi, fordi det desvære er sådan at i Danmark er det sjovt at grine af afrikanere og udsætte dem for gammeldaws racisme - Ak ja Slavejerementaliteten fornægter sig ej.

Dan Parks "Pengejøde" som taget ud af nazistisk antisemitisk propaganda

Jøderne derimod dem må man ikke grine af og dem skal man tale pænt om. De har jo har været udsat for nazisternes ondskab- suk og snøft, ondskab fra de danske slaveejere tæller ikke.

Må man ikke grine af "Jøderne og deres løgne" ? og vise frem gule stjerner som betvivler Holocaust- der står selv kældermenneskerne af. (Dan Park har ellers ikke problemer med at håne jøderne, eller Søren Krarup )

Hykleriet er således enomt i Trykkefrihedsselskabets dunkle kælder på Østerbro.

Enormt ikke kun fordi de er selektive i hvem de udsætter for Dan Parks racisme, men også fordi de råbte om at være blevet krænket af den konservativ politiker Safia Aoude år tilbage ?

Safia Aoude havde udgivet en Collage på sin blog hvor man blandt andet kunne se Lars Hedegaard med naziarmbind på.

.

Safia Aoudes Collage som Trykkefrihedsselskabet fik hende til at fjerne fra sin blog. Aoude blev også presset til at sige undskyld for fremstillingen af Collagen.

http://www.avisen.dk/konservativ-siger-undskyld_74372.aspx

 

Trykkefrihedsselskabet skrev et langt polemisk blogindlæg Zyklon-B og de Konservative, hvor i de beskrev hvordan de var blevet krænket af Safia Aoudes holdninger og meninger og ikke mindst hendes Collage.

Aoude blev af Trykkefrihedsselskabet anklaget for at være Holocaustbenægter og Trykkefrihedsselskabet problematiserede noget Aoude havde skrevet om den nazistiske giftgas Zyklon B. Ifølge Trykkefrihedsselskabet (Dengang ) så skal man ikke lave grin med Zyklon B. (Dan Park må åbenbart gerne )

Trykkefrihedsselskabet langede således voldsomt ud om Aoude og krævede at Det Konservative Folkeparti smed hende ud af partiet- for man kan da ikke skrive som hun har gjort og håne Lars Hedegaard uden at det får konsekvens.

Faktisk burde Safia Aoude skride helt ud af Danmark,for hun høre ikke til med den salgs meninger.

Sagen fik konsekvenser for Safia Aoude, som på røv og albuer røg ud af det Konservative Folkepart.

»Safia Aoude har udtrykt holdninger, som under ingen omstændigheder er forenelige med det at være medlem af Det Konservative Folkeparti - og derfor har 19 ud af 20 bestyrelsesmedlemmer besluttet, at hun skal indstilles til eksklusion på førstkommende generalforsamling,« siger Svend Bergstein, formand for den konservative vælgerforeningen i København.

http://www.b.dk/danmark/omstridt-konservativ-indstillet-til-eksklusion

Ja også dem i Trykkefrihedsselskabet har en grænse og åbenbart er det kun tilladt for dem at føle sig krænket. 

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?