Menu

"Læg mærke til alle moskeerne og asylcentrene der brænder - dette inspirerer"

"Læg mærke til alle moskeerne og asylcentrene der brænder - dette inspirerer"

Danske højreekstremister er klar til brandattentater på asylcentre i Danmark efter at asylcentre i Tyskland og Sverige er stukket i brand.

Det er ikke kun militante islamister, der bruger Facebook til at planlægge terrorhandlinger. Danske højreektremister forsøger i disse dage i lukkede Facebook grupper at organiserer grov politisk ekstremisme rettet mod politiske modstandere og mod flygtninge og muslimer i Danmark.

I den lukkede facebook-gruppe for den indvandrerfjendske forening Den Danske Forening, som Dansk Folkepartis Søren Krarup var medstifter af tilbage i 80erne, sidder således flere racister og højreekstremister og udveksler åbent ideer om, hvordan man bedst organiserer sig i små militante celler for at gennemføre politisk vold, drab på indvandrere og flygtninge, og brandattentater på asylcentre i Danmark.

Blandt deltagerne i udvekslingen af ideer og råd om racekrig og politisk motiveret terror i Danmark ses Lars Hartvig, medlem af Den Danske Forening og Danskernes Parti, samt Kim Bang Andersen, begge velkendte ansigter på den yderste højrefløj.

Kim Bang Andersen var i 2011 vidne for Politiets Efterretningstjeneste PET i en sag om Venstreradikal vold og ekstremisme. I forbindelse med retssagen kritiserede Kim Bang Andersen venstrefløjen for ikke at tage afstand fra politisk ekstremisme og vold. I dag tyder det på, at at Kim Bang Andersen har ændret holdning til anvendelse af udemokratisk voldsudøvelse.

Er der slet ingen der overvejer at oprette en modstandsbevægelse.
De er da i fuld gang i Sverige, hvor de brænder skidtet som skulle huse flygtninge.
Der findes mange enlige ulve.

En enlig ulv er en betegnelse for personer der planlægger og gennemfører en terrorhandling på egen hånd og uden at involvere andre i sine planer.

Jeg syntes der burde ske noget mere i Den danske Forening...
Vær sikker på at PET læser med.

Når fjendens installationer går op i røg, er dette med til at højne moralen og skabe inspiration for ligesindede...
Læg mærke til alle moskeerne og asylcentrene der brænder rundt omkring ørene på os! England og Sverige især – dette inspirerer.
Jeg er godt klar over at hvad jeg netop skrev er strafbart jf. straffeloven paragraf 133. Det skal dog ikke afholde mig fra at sige hvad jeg vil :-) ...
PET overvåger...
Fuck PET, stå sammen.

Myndighederne vil forsøge at infiltrere modstandsgrupper...
De sikreste planer bliver udtænkt når man arbejder alene...
Man kan se i Norge, Breivik er en helt...
Han tog fuglene på reden...

men forhelvede hvor ville det være fantastisk hvis der nu var en modstandsgruppe der kunne eliminere mellem- 1-10.000 stk på en nat/uge i lille Danmark....
og må jeg lige huske jer på at en muslim koster de danske skatteyderer 250.000 om året

 

Alle skærmbilleder er hentet fra facebook-gruppen Den Danske Forening i dag, den 20. Oktober 2015.

Læs mere: Dansk Nationalister klar til likvidering og borgerkrig.

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?